Chef Wan Komen Sambal Nasi Lemak AirAsia Premium Lounge

12:30:00 PM
Chef Wan, nama besar dalam dunia masakan di Malaysia. Bahkan, katanya dia antara Celebrity Chef yang disegani di Asia. Terkini, Chef Wan Komen Sambal Nasi Lemak AirAsia Premium Lounge.

Baca sendiri apa kata Chef Wan tentang Sambal Tumis Nasi Lemak di AirAsia Premium Lounge di Instagram

@_chefwan58

A Chef friend of mine flew to Bangkok semlm for his vacation and sent me this sambal Tumis for the Nasi Lemak at the Air Asia Premium Lounge.
He said " I am so disgusted by this CW".

I replied.." Me too..If i were the head Chef there i would have kick the cook ass up there for good and never to enter my kitchen ever again.

Ini lah yg selalu nya tukang2 masak yg tak ada hati berkerja, pemalas nak belajar menyediakan sambal tumis dgn baik dan betul dan akhirnya u get alot of unhappy customers and complain to any business out there.

Indeed is disgusting.

Jika ikut hati saya yg sakit dan garang jika tak kena hari nya trust me that cook might need to wear this sambal aja on him.

Perhaps dah kena siram atas kepala itu


Chef Wan Komen Sambal Nasi Lemak AirAsia Premium Lounge



Bila Admin lihat video yang di kongsi, nampak sangat cair. Ke ada jenis sambal nasi lemak cair macam tu?

Harap pihak berkenaan boleh la tambahbaik mana yang kurang, kan?

Share this

Related Posts

Previous
Next Post »