Cabaran Winter In Busan Blooggers Majalah Libur - Task 1

12:00:00 PM
Cabaran Winter In Busan Blooggers Majalah Libur - Task 1

Cabaran : Tulis satu entry "Apa Yang Menarik Di Busan"

Apa sahaja yang anda rasakan menarik di Busan dan ia menjadi tarikan untuk anda ke Busan, Korea Selatan.

Syarat Tambahan 
1. Entry mesti sekurang-kurangnya 200 patah perkataan (atau lebih)
2. Sertakan back link untuk www.Blooggers.com dan http://libur.karangkraf.com

3. Penyertaan Task 1 pada 15 September 2014 - 30 September 2014. 
4. Sertakan permalink entry anda ke blooggers@yahoo.com

Selama Mencuba
Admin



Share this

Related Posts

Previous
Next Post »

20 comments

Write comments
September 18, 2014 at 7:31 AM delete

Semoga hajat tercapai . Bersama Blooggers Media's team :)

Reply
avatar
September 24, 2014 at 11:13 AM delete

Dah join! :) Dapat kan penyertaan? http://nad-lifeisfun.blogspot.com/2014/09/apa-yang-menarik-di-busan.html

Reply
avatar
September 26, 2014 at 11:44 PM delete

busan.. tunggu kami datang.. :) :)

Reply
avatar
September 28, 2014 at 4:51 PM delete

Joined! ;) Ada berapa task semua ni ye?

Reply
avatar
September 29, 2014 at 2:01 AM delete

Assalam saya dah join ...sekiranya ada syarat yang tertinggal info saya ya..good luck kepada semua peserta.

http://www.akmaomar.com/apa-yang-menarik-di-busan/

Reply
avatar
September 30, 2014 at 9:27 AM delete

Salam..

Eyza pun dah join..

http://eyzamiel.blogspot.com/2014/09/apa-yang-menarik-di-busan.html

Good Luck semua pada yang join.

Reply
avatar
September 30, 2014 at 11:36 AM delete

saya dah hantar ^^ semoga berpeluang menang :)

Reply
avatar
September 30, 2014 at 8:35 PM delete

alamak baru baca, takde rezeki.sobss T.T

Reply
avatar
September 30, 2014 at 11:24 PM delete

jemput singgah :)
join saat2 terakhir.. baru tau hari ni (^_~)
http://www.ienaeliena.com/2014/09/apa-yang-menarik-di-busan.html

Reply
avatar
September 30, 2014 at 11:52 PM delete

http://anies-msletoes.blogspot.com/2014/09/apa-yang-menarik-di-busan.html

Reply
avatar
October 4, 2014 at 9:33 PM delete

Ok nak join. Sementara tu sape teringin nak pegi New Zealand, check out blog kami www.thetravelling3o.com

Reply
avatar
October 14, 2014 at 12:18 PM delete

Alamak baru baca. Kalau miss task 1 and proceed task 2 je aci tak? Terlepasss.

Reply
avatar